8 Aralık 2012 Cumartesi

Hepatit C ~ Spor Sağlık Güzellik






Eczacı John Sichel'in kızı Hepatit C'e yakalanmış. Noel tatilinde eve geldiğinde gribe yakalanmış, babası da ona kolloidal gümüş suyundan vermiş. Ertesi gün kızı babasına sormuş " Baba bana verdiğin şey neydi kendimi çok iyi ve enerjik hissediyorum, enerji seviyem yükseldi, bunu devamlı kullanabilir miyim?" demiş.Babası da kullanabilirsin demiş.



Sonra kızı tekrar okula dönmüş 6 aylık yapılan Hepatit C testine girmiş. Doktoru hepatit C'den eser kalmadığını, karaciğer değerlerinin normale döndüğünü ve ne kullanıyorsa kullanmaya devam etmesini tavsiye etmiş.



Aradan 11 yıl geçmiş kızı gayet sağlıklı ve iyi durumdaymış. Bunca geçen zamanda kızı ayrıca karaciğeri kuvvetlendirici doğal ilaçlar kullanmış. Bu yeni eklenmiş bir video, aslında kolloidal gümüş ve hepatit c hastalığının tedavi edildiği başka bir video ararken bunu buldum. Kızı okula döndükten ve kullanmaya devam ettikten ne kadar süre sonra baktırmaya gitmiş belirtilmemiş.









"Bugün 5 gün oldu kolloidal gümüş suyuna başlayalı.İlk yaptığımda 200 ml, 25 ppm lik yaptım.Kaşınan yere sürdüm, geçirdi.Ama ben fabrika bacası gibi tütenlerdenim.Sigara içiyorum yani.Kışın üşüttüm iyileştim ama sigaraya devam ettiğim için öksürük devam ediyordu ve 25 ppm lik gümüş suyu pek bir değişiklik yapmadı.Kitapta böyle durumlarda " atak " yapıldığı yazıyordu.Bende iki gün sonra arta kalan 25 ppmlik gümüş suyunu döküp 200 ml 50 ppm lik gümüş suyu hazırladım ve sabah 10 ml+ akşam 10 ml içmeye başladım.Öksürük yok denecek kadar az.Yarın öksürükten eser kalmaz diye düşünüyorum.."



KİTAPTA YAZAN ATAK DENEYİMLERİ..



1. DİŞETİ PROBLEMİ: Diş eti sorunu olan ve çok ağrı çeken bir bayan çeşitli ilaçlar kullanmış ve hiç bir faydasını görmediği gibi ağzında ülserleşme ( yaralar) oluşmuş.16 aralıkta kolloidal gümüş suyu kullanmaya başlamış.Muhtemelen yüksek miktarda aldığı için kusmaya başlamış ama bu durumun detoks olduğunu düşünmüş.22 aralıkta dişi abse yapmış ve sallanmaya başlamış.Bunun üzerine bayan pamuklu bir bezi kolloidal gümüş suyuyla ıslatarak dudağı ve dişetindeki apsenin arasına yerleştirmiş. Aynı gece 3 kere değiştirmiş. Dişetindeki problem 24 aralıkta geçmiş.



2. CİLT ALERJİSİ: Bir bayan cilt alerjisini geçirmek için 12 yıl boyunca bir yığın krem kullanmış.Daha sonra sedef hastalığı tanısıyla tedavi görmüş ve kullandığı hiç bir şeyin faydası olmamış. Kolloidal gümüş suyu kullanmaya başlamış.Sabah ve akşam ağızdan almış.gün içinde de kolloidal gümüşsuyuyla ıslattığı sargı beziyle sedef olan bölümlerı silmiş.Bir kaç ay içinde sedeften eser kalmamış ve hastalık bu güne kadar da tekrarlamamış.



3.UÇUK ENFEKSİYONU: 3-5 gün içinde tamamen kayboluyormuş.



4. GENİTAL SİĞİLLER: Daha önce laser ile yaktırmış olmasına rağmen tekrarlayan genital siğiller kolloiidal gümüşsuyu içmeye ve lokal olarak üzerlerine kolloidal gümüş suyu sürmeye başladıktan sonra tamamen kaybolmuş.Yanı sıra yüksek tansiyonu da dengelenmiş.



5. Solunum Yolları: Bir bayanın solunum yolları rahatsızlığı 1998 de zatürreye çevirmiş.7 kürlük bir antibiyotik tedavisinden sonra hastalık gerilemeyince doktoru kolloidal gümüş suyunu önermiş.Daha ilk günlerde nefes alması düzelmiş ve öksürüğü gerilemiş 3 hafta sonra hastalığı oluşturan virüs yok olmuş.



Kitapta akne, astım, bronşit,alerjilere kadar hastalıkların iyileşme deneyimlerini geri bildirim yapan insanlar var.



Şu ana kadar HIV virüsü yani Aids ten kurtulan olmamış ama bu hastalığa sahip olan insanların yaşam kalitesi olağanüstü yükseliyormuş.(Kitabın yazarı, internet kullanıcılarının paylaşımlarında bu hastalıkla ilgili yazdıklarını paylaşmasını özellikle rica etmiş)



DOZ



HERŞEYDEN ÖNCE KOLLOİDAL GÜMÜŞSUYU KULLANANLARIN



Vitamin c, sarmısak, protein ve schüssler tuzları gibi preparatlardan uzak durmaları gerekiyormuş.



İnfeksiyonlarda başlangıç dozu olarak 25 ppm lik kolloidal gümüş suyu 50-200 ml günlük doz olarak öneriliyor.



1. Deneyim: 14 yaşında ve bir çok hastalığı olan kıza sürekli tekrarlayan zatürresi için günde aç karnına 3x100 ml verilmiş.3 günde rahat nefes almaya başlamış, ateşi normale dönmüş ve koloidal gümüşe günde 50ml ile devam edilmiş.Sonraki üç ay takip edilmiş ve nefes almasında rahatlık oksijen azlığından dolayı yüzündeki mor renk tamamen yok olmuş.



2. Deneyim:Böbrek iltihabı olan kişiye günde 3 x tatlı kaşığı koloidal gümüş verilmiş daha iyi olduğu gözlemlenmiş ama idrar temiz değilmiş.Ondan sonra 4 gün boyunca günde 3x150 ml kolloidal gümüş verilmiş.. İdrar kontrolleri temiz çıkmaya başlamış.



Kolloidal gümüş suyunun günlük dozunun 70 kiloluk bir insanda 350 mikrogram had doz olarak çocuklarda ise 5 kiloluk bir çocuğun 25 mikrogram olarak tavsiye edilmiş.



Bye Bye Aids! Hiç var oldun mu?

Hiv pozitif ama aslında negatif











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder