2 Aralık 2012 Pazar

HIV Pozitif Ama aslında Negatif ~ Spor Sağlık Güzellik ~




HIV Testlerinin % 90'ı aslında Negatif olmasına rağmen aşağıda yazan sebeplerden dolayı pozitif çıkmakta:



Vücudumuzun oluşturduğu doğal antikorlar, aşılar, grip, grip aşısı, tüberküloz, böbrek yetmezliği, hepatit, organ nakli, hemofili, tetanoz aşısı, cüzzam, alkolik karaciğer hastalığı, kan nakli, herpes, hepatit B aşısı .. buna ek 46 sebebten dolayı test sonuçları pozitif gösterebilmekte.  













Kemal Milar: "Bu konuda 2008 yılında whale.to sitesinde pek çok yazı okumuştum. Bugün diğerlerine baktım, Dr. Young'ın yazılarına baktım, videoları izledim. Dr. Young insanları asıl öldüren şeyin aslında AZT adıyla verilen ilaç olduğunu ama ölüm sebebinin AIDS olarak gösterildiğini yazmış."



Dr Robert Willner, 1993 senesinde, yukarıda yer alan videosunda Pedro Tocino isimli HIV pozitif konulmuş bir hastadan kan alarak kendisine enjekte ediyor. Dr Robert Willner videosunda HIV virüsünün medikal dünyada ortaya atılmış en büyük yalan olduğunu ve bunun bütün dünyaya duyurulmasını istiyor. Videoda canlı kan aktarımını görebilirsiniz.



Dünyada halen insanların AIDS'e HIV virüsünün sebeb olduğunu gösteren geçerli iyi bir sebep olmamasına rağmen, neden hala insanların buna inandıklarını keşfedemedik. Bizim için bunun doğru olduğunu gösteren bir bilimsel delil, ispat olmamasına rağmen neden doktorlar hastalarına AZT adlı toksik ilacı yazıyorlar. Biz insanların hangi sebeble bu ilacı aldıklarını anlıyamıyoruz.

Kary B. Mullis



Kary Banks Mullis Amerikalı Nobel ödülü almış Biyokimyacı, yazar ve konuşmacıdır. HIV hakkında daha fazla paylaşımda bulunmayacağım. Bana en üzücü gelen HIV tanıtımını ve kazancını gelmiş geçmiş en iyi müzisyen Freddie Mercury üzerinden sağlanmış olması."





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder