|
Çikolatalı Tavuk Göğsü Tatlısı |
Annemin Çikolatalı Tavuk Göğsü Tatlısı
Malzemeler:
1 kg süt
1 bardak şeker
1 bardak un
Browni Sosu İçin:
50 gram margarin
1 çay bardağı şeker
3 çorba kaşığı kakao
1 yumurta
Browni Sosu için margarini ocakta eritiyoruz.Şeker, kakao ve yumurtayı ekleyip çırpıyoruz.
Hazırlanışı:
Süt, şeker ve unu tencereye alıp iyice karıştırarak pişiriyoruz.Karışım koyulaştığında (5-10 dk kadar sonra) blenderla çırpıyoruz.
Karışımı borcama almadan önce yapışmasın diye borcamı ıslak bırakıyoruz.Üzerine browni sosumuzu ekleyip, soğuk servis ediyoruz. |
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder