28 Ekim 2012 Pazar

Annemin Çikolatalı Tavuk Göğsü Tatlısı
















Yalancı Tavuk Göğsü Tatlısı
Çikolatalı Tavuk Göğsü Tatlısı

Annemin Çikolatalı Tavuk Göğsü Tatlısı



Malzemeler:



1 kg süt

1 bardak şeker

1 bardak un



Browni Sosu İçin:



50 gram margarin

1 çay bardağı şeker

3 çorba kaşığı kakao

1 yumurta



Browni Sosu için margarini ocakta eritiyoruz.Şeker, kakao ve yumurtayı ekleyip çırpıyoruz.



Hazırlanışı:



Süt, şeker ve unu tencereye alıp iyice karıştırarak pişiriyoruz.Karışım koyulaştığında (5-10 dk kadar sonra) blenderla çırpıyoruz.

Karışımı borcama almadan önce yapışmasın diye borcamı ıslak bırakıyoruz.Üzerine browni sosumuzu ekleyip, soğuk servis ediyoruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder