16 Ağustos 2012 Perşembe

Ünlüler’in garip güzellik sırları







Kuş kakası süren de var, selobantla makyajını temizleyen de 



Japonya seyahatinde yerel halkın cildine sürdüğü kuş dışkılı karışımı uygulayan Beckham, cildi güzelleşince bunun bağımlısı oldu. Milliyet gazetesinin haberine göre; New York’taki güzellik salonlarında da uygulanmaya başlanan yöntemin 160 euro (345 TL) tutarında olduğu dile getirildi. Kuş dışkısında bulunan “guanine” adlı maddenin incilerin içerisinde de bulunduğu belirtilirken dışkının bu sayede cildi canlandırdığı ve ferahlık kazandırdığı söylendi. Beckham’ın gece kullanmak için içinde kuş dışkısı bulunan bir kremi de satın aldığı söylenirken yöntemi güzellik salonlarında deneyenler çok memnun kaldıklarını dile getiriyorlar. 


Angelina Jolie doğumlarından sonra vücudundaki çatlakları ve izleri yok etmek için havyar kullanmış.



Model Cindy Crawford cildine bir sprey kutusuna koyduğu sütü püskürtüyor.



Catherine Zeta Jones daha beyaz dişlere sahip olmak için dişlerini çilek püresiyle ovalıyormuş.



Aktris Debra Messing içinde yılan zehri olan bir krem kullanıyor. Zehir kırışıklıkların düzelmesine yardımcı oluyormuş. Bunu botoksun bir alt versiyonu olarak da düşünebilirsiniz.



Demi Moore’un en sevdiği detoks aracı ise sülüklermiş.



Eva Longoria bebek cildi gibi yumuşak bir cilde kavuşmak için içinde plasenta bulunduran kremler kullanıyormuş. Bu kremleri kullanan diğer ünlüler arasında Ketie Holmes de var.



Fergie’nin karın kaslarına hepimiz imreniyoruz. Güzel şarkıcı karın kaslarını rahatlatmak için organik elma sirkesi kullanıyormuş.



Lady Gaga’nın bu listede olması hiçbirinizi şaşırtmadı değil mi? Ünlü şarkıcının bu listeye girmesinin nedeni ise makyaj temizleme yöntemi. Gaga’nın makyözü, yıldızın koyu göz makyajını temizlemek için selobant kullanmış.



Gwyneth Paltrow saçlarının elektriklenmesini engellemek için saçlarını lif kabağından yapılan banyo lifleri ile tarıyormuş.



Halle Berry, vücudundaki kan akışını hızlandırmak ve dolayısı ile daha zinde bir vücut ve düzgün bir cilde kavuşmak için duş jelinin içine öğütülmüş kahve çekirdekleri karıştırıyormuş.



Jennifer Lopez iştahını kesmek için Greyfurt yağı kokluyor.



Jennifer Love Hewitt yüzündeki aknelerden ve kırmızı görüntülerden kurtulmak için yüzüne diş macunu maskesi uyguluyormuş.



Zeytinyağını ne için kullanırsınız? Julia Roberts güzellik için kullanıyormuş. Manikür yaparken ellerine zeytinyağı sürerek ellerinin ve tırnaklarının kurumasını engelliyormuş.



Jessica Simpson bir televizyon programı için balıklarla pedikür denemişti. Şöyle ki, balıklarla dolu bir havuza ayaklarınızı uzatıyorsunuz, balıklar da tırnaklarınızın kenarındaki ölü derileri yiyorlar.



Lily Allen zayıflamak için hipnoterapi kullanıyor.



Mariah Carey dudaklarının daha dolgun görünmesi için nanenin kan dolaşımını hızlandıran etkisinden yararlanıyormuş. Şarkıcı dudak parlatıcısının içine bir iki damla nane yağı damlatıyormuş.



Nicole Kidman imrenilen saç rengini korumak ve saçlarının parlak görünmesini sağlamak için banyodan sonra saçlarını kızılcık suyu ile yıkıyormuş.



Sandra Bullock, göz altlarındaki torbalanmayı ve morarmayı engellemek için hemoroid kremi kullanıyormuş. Güzel yıldızın fotoğraflarına bakılırsa, bu yöntem işe yarıyormuş gibi görünüyor.



Teri Hatcher küvetini kırmızı şarapla doldurup, şarapta yıkanıyormuş. Deneyimli aktris şarabın cildini beslediğine ve yumuşattığına inanıyormuş.



Victoria Beckham cildini mükemmelleştirmek için ne kullanıyor hiç merak ettiniz mi? Cevap veriyoruz, kuş kakası… Evet, ciddiyiz. Beckham cildi için bu eski Uzakdoğu yöntemini tercih ediyormuş.



Ünlülerin kullandığı güzellik maskeleri


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder