Çikolatalı Çörekler |
Kahvenin, çayın yanına hem çok kolay hem de lezzetli ikramlıklar hazırlamak istiyorsanız; milföy hamurundan çikolatalı çörek tarifi tam size göre!
Malzemeler:
4 adet milföy hamuru
5 yemek kaşığı çikolata kreması
1 yemek kaşığı pudra şekeri
Hazırlanışı:
Milföy hamurlarını oda sıcaklığında bekletip yumuşatın.
Hamurların üzerine çikolata kreması sürün.
Hamurları; bir parmak genişliğinde şeritlere kesin.
Şeritleri rulo şeklinde sarıp fırın tepsisine dizin.
170 derece fırında 15 dakika pişirin.
Pişen çörekleri fırından çıkarıp hafif ılıttıktan sonra pudra şekeri serpin.
Çikolatalı çörekler hazır, afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder